Aquest dissabte 15 d’abril s’ha disputat el partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a Granollers amb victòria dels DRACS CEA davant l’ADB Barberà per 11 a 4, proclamant-se d’aquesta manera campions d’aquesta edició de la Lliga Catalana.

L’equip local sortia com a favorit per revalidar el títol de campió si guanyava aquest partit davant l’ADB Barberà i va començar dominant el joc i el marcador del partit, el resultat al descans ja era favorable als DRACS CEA per un clar 8 a 2. Durant la segona part va continuar el domini local fins arribar al marcador final d’11 a 4. Els DRACS CEA, a falta d’una jornada per finalitzar la competició, han guanyat tots els partits que han disputat, revalidant el títol aconseguit la darrera temporada. Al següent enllaç es pot accedir als resultats i classificació de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

El dissabte 20 de maig es disputa el darrer partit d’aquesta Lliga Catalana, és el partit ajornat de la quarta jornada entre l’ADB Barberà i el Comkedem.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies