Aquest cap de setmana del 15 i 16 d’abril s’han disputat els partits corresponents a la tretzana jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, amb victòries del Màsters FCEDF, Azul Marino Asnimo Benissalem i el Pisos.com CB Granollers.

L’Azul Marino Asnimo Benissalem segueix al capdavant de la classificació de la competició després de la seva visita i victòria a la pista del Corporació Fisiogestión CB Roser, on l’equip local no va poder fer res per evitar la contundent victòria de l’equip balear per 8 a 66. El Pisos.com CB Granollers va guanyar a la seva pista davant el Bamesad en un partit on va dominar des del començament, el resultat al descans ja era favorable a l’equip local per un clar 25 a 8. Durant la segona part va continuar el gran nivell de joc del Granollers, guanyant finalment per 45 a 24. Els Màsters FCEDF continuen realitzant una gran temporada després de guanyar en la seva visita a la pista del Dissalud CB Pardinyes per un resultat final de 43 a 31. El partit entre el Comkedem i el CE Costa Daurada B es va ajornar i es jugarà en properes dates.

El cap de setmana del 29 i 30 d’abril es disputen els partits corresponents a la jornada número catorze de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies