Aquest divendres 31 de març va tenir lloc la 16ª edició de La Nit de l’Esport de Barberà del Vallès al Teatre Municipal Cooperativa, una trobada amb el format tradicional després de dos anys sense poder celebrar-se per la pandèmia de la Covid-19.

La Nit de l’Esport de Barberà del Vallès és una trobada d’esportistes, clubs i totes les persones relacionades amb el món de l’esport a la població del Vallès. Entre els diferents premiats de la nit destacar el premi a la millor entitat esportiva de Barberà que va ser per l’ADB Barberà, tot l’equip, encapçalat per la seva presidenta, Cristina Arroyo van rebre el merescut reconeixement.

Destacar també a Toni Rodríguez, el jugador de l’ADB que va ser premiat com a tercer millor esportista de la població.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies