Un any més, Catalunya celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF) el 6 d’abril amb l’objectiu de promoure un estil de vida actiu i reduir el sedentarisme com a elements fonamentals de salut i benestar. El lema d’enguany és “Gaudeix la vida, posa’t en marxa”.

En aquest darrers anys, els nostres hàbits de feina i oci han canviat, però no per això han de passar a ser hàbits sedentaris. El Dia Mundial de l’Activitat Física és una de les eines amb què cada any fem realitat el nostre compromís per promoure hàbits de vida activa, tant per a infants i adolescents com per a persones adultes i gent gran.

Durant les properes quatre setmanes, en els esdeveniments i competicions organitzades per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física es faran sota el lema “Gaudeix la vida, posa’t en marxa” per celebrar el DMAF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies