De l’11 al 14 de maig es disputa la prova de les World Series Para Swimming de natació a les instal.lacions de la Piscina Europa Sportpark (SSE) de Berlín amb la participació dels millors nedadors i nedadores nacionals.

Dels 23 nedadors i nedadores convocats per disputar aquesta competició, nou tenen llicència catalana, és la Comunitat que aporta més nedadors i nedadores a la convocatòria, aquests són: Toni Ponce del CN Vilafranca, Ariel Schrenck, Berta García, Jacobo Garrido i Jian Escanilla del CN Mataró, Miquel Luque del CN Barcelona, Núria Marquès del CN Sant Feliu, Òscar Salguero del CN Sabadell i Sarai Gascón del CN Terrassa.

La prova de les World Series de Berlín és una de les competicions més importants de la temporada i servirà com a preparació per la participació dels nostres nedadors i nedadores al Mundial de natació del proper mes d’agost a Manchester.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies