La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física segueix obrint nous canals de comunicació amb els clubs, esportistes, entitats i, amb tothom interessant en l’esport adaptat a Catalunya. A més de les Xarxes Socials en les que ja està present ara obre un nou canal de Telegram on s’informarà de les novetats, noticies, resultats, etc… relacionat amb els nostres esportistes i esports. Us esperem!!!

Subscriu-te: t.me/fcedf

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies