Aquest dissabte 1 d’abril s’ha disputat el partit corresponent a la cinquena jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions de l’INEFC de Catalunya amb victòria dels DRACS CEA davant Comkedem, per un clar 1 a 21.

L’equip visitant va sortir amb molta empenta i, gràcies a la qualitat dels seus jugadors, va dominar tot el partit amb claretat des de bon començament. El resultat al descans era un clar 1 a 11 favorable als DRACS CEA. Durant la segona part va continuar el domini de l’equip visitant fins arribar al final el partit que va finalitzar amb victòria de l’equip visitant per 1 a 21. Els DRACS CEA compten per victòries els dos partits disputats fins ara. Al següent enllaç es pot accedir als resultats i classificació de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes eléctrica.

El proper dissabte 15 d’abril es disputa el partit corresponent a la sisena jornada de competició, on els DRACS CEA juguen a la seva pista davant l’ADB Barberà.