Aquest diumenge 26 de març s’ha disputat la primera prova del “Circuito de Carreras Ponle Freno 2023” a la ciutat de Badalona amb rècord de participació, 2.500 corredors i corredores inscrits en aquesta primera cursa del circuit que recorrerà vuit ciutats més durant tot aquest 2023.

Els fons recaptats en aquesta primera cursa del circuit, han anat destinats al programa Hospisport de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física. El Programa Hospisport és un projecte de rehabilitació per a persones amb discapacitat física ingressades o recentment donades d’alta dels hospitals públics catalans adscrits al programa.

Les curses, impulsades per Atresmedia amb la col·laboració de la Fundació AXA, tenen com a objectiu conscienciar sobre la seguretat vial i destina la recaptació al suport de les víctimes dels accidents de trànsit.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies