Durant aquest de març, la Federació ha estat l’entitat beneficiària de la Campanya solidària de retorn d’envasos, “Multiplica amb Llorens Capdevila” impulsada per l’empresa Llorens Capdevila.

La campanya, que ja porta gairebé un any en marxa, consisteix en que per cada envàs (de fusta o de plàstic) de l’empresa que els clients retornin durant el mes de març es destinen 5 cèntims a un projecte solidari que es diferent cada mes i, durant aquest mes de març, l’entitat destinatària ha estat la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física. “L’objectiu de la campanya és donar una segona vida a les nostres caixes, reduir l’impacte mediambiental i col·laborar amb diferents projectes solidaris” ens comenten des de Llorens Capdevila.

Llorens Capdevila és una empresa amb llarga experiència en la comercialització, conservació i logística al per major de fruita i verdura, també son productors de poma a Girona i, actualment, tenen parades de venta a Mercabarna (Barcelona).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies