Aquest cap de setmana del 25 i 26 de març s’ha disputat el Campionat d’Espanya de natació per Seleccions Autonòmiques a les instal.lacions del “Centro Deportivo de natación M-86” de Madrid, on la Selecció Catalana ha revalidat el títol de campiona per davant de València i Andalusia.

15 nedadors i nedadores de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física han format part de la Selecció que ha guanyat el campionat amb un total de 947 punts, per davant de València amb 584 punts i Andalusia amb 252 punts. Nedadors i nedadores de les altres federacions catalanes d’esports adaptats han completat la convocatòria de la Selecció Catalana.

Durant el Campionat s’han batut un total de 22 rècords. Al següent enllaç es poden veure tots els resultats, prova a prova, del Campionat d’Espanya d’aquest cap de setmana.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies