Aquest cap de setmana del 25 i 26 de març es celebra la 1a Edició del Torneig de l’Amistat Vila de Malgrat d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions del Pavelló Municipal d’Esports de l’avinguda de Tarragona organitzat per l’entitat de la localitat “La Nocturna”.

Vuit equips disputaran els 17 partits previstos al Torneig de l’Amistat Vila de Malgrat d’hoquei en cadira de rodes elèctrica, entre ells els equips catalans del Comkedem de Barcelona, els Dracs de Granollers, l’ADB de Barberà del Vallès i, la primera participació del projecte HIT Hockey de Tarragona, a més del FEDEMA d’Astúries, el CD Adassa de Lanzarote, l’FDI Madrid i l’UD Levante de València.

“El més important és l’amistat i passar-ho bé”, considera José Manuel Juiz, president de “La Nocturna”. Juiz ha explicat que el torneig, que també neix per fer visible l’hoquei en cadires de rodes elèctrica, permetrà, a més, que els àrbitres puguin fer les pràctiques que necessiten per acabar la seva formació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies