Aquest divendres 24 de març es celebra el 1er Congrés de l’Educació Física i l’Esport Inclusiu a la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona al Campus de Mundet. El Congrés està organitzat per la Fundació Onat conjuntament amb la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals.

Durant tota la jornada del matí es portaran a terme diferents conferències i taules rodones relacionades amb la temàtica del Congrés, l’Educació Física i l’Esport Inclusiu i, durant la jornada de la tarda hi hauran diferents tallers dedicats a esports adaptats on estarà present la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física amb el bàsquet en cadira de rodes.

El Congrés compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Secretaría General de l’Esport i Activitat Física de la Generalitat de Catalunya. Inscripcions a la web de la Fundació Onat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies