Aquest cap de setmana del 18 i 19 de març s’han disputat els partits corresponents a l’onzena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, amb victòries del Comkedem, Azul Marino Asnimo Benissalem, Costa Daurada B i el Pisos.com CB Granollers.

L’Azul Marino Asnimo Benissalem segueix en un gran moment de forma i, aquesta jornada, ha guanyat el seu partit davant el Dissalud CB Pardinyes per un marcador final de 53 a 35 després d’un començament de partit amb domini de l’equip lleidatà. El Comkedem i el Bamesad van disputar el partit més emocionant de la jornada que va finalitzar amb victòria del Comkedem per un ajustat 38 a 37 després d’un domini de l’equip local durant la primera part però una gran segona part del Bamesad va estar a punt de donar la volta al marcador amb un parcial de 4 a 15 al darrer quart. Per la seva part, els Màsters FCEDF van plantar cara a la seva pista de Badalona davant el CE Costa Daurada B, un partit que va guanyar l’equip de Reus per un ajustat 31 a 34. Finalment, el Pisos.com CB Granollers va guanyar amb claretat en la seva visita a la pista del Corporació Fisiogestión CB Roser per un marcador final de 15 a 50.

El cap de setmana del 25 i 26 de març es disputen els partits corresponents a la dotzena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies