Aquest cap de setmana del 4 i 5 de març s’han disputat els partits corresponents a la desena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, amb victòries del Comkedem, Pisos.com CB Granollers, Bamesad i Azul Marino Asnimo Benissalem.

El gran partit de la jornada el van disputar a Reus els dos equips favorits per guanyar la competició, el CE Costa Daurada B contra l’Azul Marino Asnimo Benissalem. El partit va començar amb domini local durant la primera part, al descans el resultat era favorable al CE Costa Daurada B per 18 a 14. La segona part va ser molt diferent i l’equip balear va dominar amb claretat els dos darrers parcials (7 – 12 i 4 – 15) guanyant d’aquesta manera el partit amb un marcador final de 29 a 41.

A la resta de partits de la jornada. El Dissalud CB Pardinyes va rebre a la seva pista al Comkedem, un partit igualat fins al descans, on el joc defensiu va dominar davant l’ofensiu durant la primera part però que, al tercer quart, amb un parcial de 4 a 16, el Comkedem va sentenciar el partit que va finalitzar amb un marcador final de 22 a 37. El partit més igualat de la jornada el van disputar el Bamesad contra el Corporació Fisiogestión CB Roser, un partit on l’equip barceloní va estar a punt de guanyar-lo però que finalment es va emportar la victòria el Bamesad per un ajustat 31 a 29. Finalment, el Pisos.com CB Granollers va guanyar per 36 a 30 al Màsters FCEDF després de dominar el marcador i el joc durant tot el partit.

El cap de setmana del 18 i 19 de marça es disputen els partits corresponents a l’onzena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies