El proper dissabte 18 de març COMKEDEM obre les portes per acollir a tots aquells infants i joves a participar en la “Jornada de portes obertes de CKM”. Les diferentes activitats que es portaran a terme durant la jornada començaran a les 11h fins les 14h al Pavelló de parquet de l’INEFC de Barcelona.

Les activitats esportives adaptades programades per la jornada seran de tot tipus:

– Bàsquet en cadira.
– Hoquei en cadira elèctrica.
– Eslàlom
– Boccia

Per assistir, només cal confirmació al mail comkedem@gmail.com indicant quantes persones vindran.

Per a qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte al mateix mail, o al telèfon 620 67 90 30.

Us esperem a tots i totes!!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies