Aquest diumenge 5 de març s´ha disputat el Campionat de Catalunya d’hivern Open de natació adaptada 2023 a les instal·lacions del CN Terrassa amb la participació de 89 nedadors de 12 clubs. El Campionat que organitza la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS) amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FEDPC).

Els nedadors paralímpics Núria Marquès (CN Sant Feliu) i Toni Ponce (CN Vilafranca) han guanyat el Campionat de Catalunya, Toni Ponce amb un total de 915 punts per davant de Miguel Luque (789 punts) i Ariel Schrenck (756), per la seva part, Núria Marquès ha guanyat amb 865 punts, per davant de Sarai Gascón (791) i Emma Feliu (718). El pòdium de millors Clubs ha estat el bronze per al CN Terrassa, la plata per al CN Barcelona i l’or per CN Mataró. Al següent enllaç es pot accedir a tots els resultats.

A l’acte d’entrega de premis han estat presents algunes institucions i personalitats de l’esport català i presidents de Federacions Catalanes, com Josep Giménez, president de la FCEDF.

Foto (FC Cecs)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies