Aquest cap de setmana del 25 i 16 de febrer s’han disputat els partits corresponents a la novena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, amb victòries del Comkedem, CE Costa Daurada B, Màsters FCEDF i Azul Marino Asnimo Benissalem.

El Comkedem ha jugat el partit d’aquesta jornada a la seva pista davant el Corporació Fisiogestión CB Roser, un partit que, tras l’igualtat durant els primers minuts de joc entre els dos equips, el Comkedem va anar ampliant el seu avantatge durant la resta de quarts fins arribar al marcador final de 48 a 24. El Costa Daurada B continua sumant els seus partits amb victòries, aquesta vegada a Lleida davant el Dissalud CB Pardinyes, per un resultat final de 18 a 34. Els Màsters FCEDF van rebre a la seva pista al Bamesad, un partit que es va decidir al tercer quart amb un parcial de 17 a 0 a favor de l’equip local, al final del partit, victòria pels Màsters FCEDF per 43 a 29. Finalment, l’Azul Marino Asnimo Benissalem va guanyar a la pista del pisos.com CB Granollers per un contundent 19 a 54.

Aquest diumenge 5 de març es disputen els quatre partits corresponents a la desena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 on destaquem el partit entre el CE Costa Daurada B i l’Azul Marino Asnimo Benissalem.

Foto (Pisos.com CB Granollers)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies