Palma de Mallorca ha estat l’escenari de la segona prova de la temporada a la “Liga AXA” de natació adaptada. Les Piscines Municipals de Son Hugo van acollir els més de 100 nedadors (65 homes i 51 dones) que van competir en aquesta ocasió i que van tornar a coronar als medallistes paralímpics Toni Ponce i Núria Marquès.

Els dos esportistes catalans, a més a més d’aconseguir la victòria parcial en aquest IV Open Nacional Illes Balears, lideren la classificació general de la competició. La propera parada de la Lliga AXA tindrà lloc a Castelló els dies 22 i 23 d’abril.

Després de la disputa de dues (Barcelona i Palma) de les set proves de què consta aquesta Lliga AXA, Toni Ponce i Nuria Marqués, amb 100 punts, es troben al capdavant del global de la competició. Darrere seu, Jacobo Garrido (81 punts) i Carlos Martínez (78), en categoria masculina, i Nahia Zudaire (84) i Ariadna Edo (72), a la femenina, completen el podi virtual a falta de les cinc competicions restants.