Aquest dissabte 25 de febrer s’ha disputat la cinquena jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Petanca l’Hospitalet amb la participació d’un total de dotze tripletes.

El Club Petanca Martorell segueix al capdavant de la classificació després d’aquesta cinquena jornada amb un total de 36 punts però empatat en aquesta primera posició amb la tripleta B del Nova Lloreda Sud que va jugar a un gran nivell aquest dissabte. El CP Hospitalet tanca les posicions de podi amb la tercera posició i 33 punts. Al següent enllaç es pot accedir a totes les fotos d’aquesta edició de la Lliga de petanca inclusiva.

El proper dissabte 11 de març es disputa la sisena jornada de la Lliga Catalana a les instal.lacions del “Club Petanca Les Borrelles” (Carrer de Joan Minuart, 6 (Davant dels Mossos d’Esquadra) de Sant Celoni.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies