Aquest dissabte 25 de febrer s’ha disputat el partit corresponent a la tercera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a l’IEM Maria Reverter de Barberà del Vallès entre els dos equips favorits per guanyar la competició.

L’ADB Barberà va rebre en aquesta jornada la visita de l’actual campió de la Lliga, el DRACS CEA, en un partit que va comptar amb la presència dels jugadors del Liceo d’hoquei patins que van presenciar un partit molt emocionant i igualat entre els dos equips. Àsier Sánchez i Toni Rodríguez van ser els jugadors més destacats i van portar l’iniciativa del joc per part de cada equip. El resultat al descans era favorable a l’equip visitant per un ajustat 3 a 4. Durant la segona part va continuar l’igualtat en el joc finalitzant el partit amb victòria pels DRACS CEA per un gol de diferència, 7 a 8.

El proper dissabte 11 de març, l’ADB Barberà torna a jugar a casa, aquesta vegada contra el Comkedem. Al següent enllaç es pot accedir als resultats i classificació de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.