Aquest cap de setmana del 25 i 26 de febrer s’ha disputat la sexta jornada de la “Liga Nacional” de rugbi en cadira de rodes a la localitat madrilenya d’Aranjuez amb la participació dels Spartans, Zuzenak del Pais Basc, Toros de Madrid i Quijote de Toledo.

L’equip català ha estat el gran dominador de la jornada guanyant tots els partits disputats, el primer davant Zuzenak per contundent 52 a 17, el segon davant els Toros de Madrid per 54 a 30 i, al darrer partit de la jornada, victòria davant Quijote (que va finalitzar amb dues victòries) per 52 a 32. Amb aquesta victòria, els Spartans jugaran un partit de promoció per accedir a la Final Four de la competició.

Resultats del cap de setmana:
Quijote 43 – 37 Zuzenak
Toros 48 – 51 Quijote
Spartans 52 – 17 Zuzenak
Toros 30 – 54 Spartans
Zuzenak 26 – 45 Toros
Quijote 32 – 52 Spartans

Foto (Spartans Granollers)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies