Del 24 al 26 de febrer s’ha disputat el Campionat d’Espanya de natació adaptada per seleccions autonòmiques en edat escolar 2023 a les instal.lacions de la Piscina “Piscina del Parque del Oeste” de la ciutat d’Oviedo i on Catalunya ha participat amb quatre nedadors i nedadores amb discapacitat, tres d’ells de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física.

La millor classificació de Catalunya en aquests tres dies de competició ha estat en la modalitat inclusiva, on ha finalitzat en segona posició just per darrera de la gran dominadora del Campionat, Andalusia, Madrid ha completat el podi amb la tercera posició. En la classificació de natació adaptada, Catalunya ha finalitzat tercera per darrera de Andalusia i València. Finalment, Catalunya ha aconseguit la tercera posició de la classificació general del Campionat, per darrera de la campiona Andalusia i de Madrid.

Els tres nedadors i nedadores de la Selecció Catalana amb discapacitat física que participen al Campionat són, Ainhoa García (Fundación Adapta2), César Antonio Pineda (CN Barcelona) i Brayner Félix Gómez (CN Sant Feliu) amb ells estarà el tècnic Rubén Reguart (CN Barcelona), completen la Selecció Catalana Irache Torres (CN Terrassa) i el tècnic Jordi Bosch (CN Terrassa).

Foto (CN Barcelona)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies