Aquest dissabte 11 de febrer s’ha disputat la quarta jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Petanca Sants amb la participació d’un total de dotze tripletes.

El Club Petanca Martorell afiança el seu liderat de la competició després de les primeres quatre jornades de competició amb un total de 30 punts per davant de les dues tripletes del Nova Lloreda Sud, la tripleta B amb 27 punts i la tripleta A amb 24 punts (empatada a punts amb CP Les Borrelles, i CP Hospitalet). Al següent enllaç es pot accedir a totes les fotos d’aquesta edició de la Lliga de petanca inclusiva.

El proper dissabte 25 de febrer es disputa la cinquena jornada de la Lliga Catalana a les instal.lacions del Club Petanca l’Hospitalet (Avinguda d’Álvarez de Castro, 2, 08901 L’Hospitalet de Llobregat, Barcelona).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies