Aquest cap de setmana del 18 i 19 de febrer es disputa el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar de bàsquet en cadira de rodes 3×3 al “Polideportivo Rafael del Pino” de la ciutat de Toledo amb la participació de Seleccions de Melilla, País Basc, Múrcia, Madrid i Catalunya.

És la primera edició que aquest Campionat d’Espanya es disputa en aquest format. Els jugadors catalans convocats són: Elias Banomar (Bàsquet Girona), Sergi de Dios i Joan Cortina (Comkedem) i, Yerai Vendrell (CE Costa Daurada). L’equip tècnic està format per Miquel Romaguera com a seleccionador i Laia Planella com auxiliar tècnic.

Per Miquel Romaguera, seleccionador català, “aquest nou format aporta més dinamisme al Campionat, participar en aquestes competicions nacionals sempre representa una bona oportunitat perquè els nostres joves millorin en la seva trajectòria formativa en aquest esport”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies