Aquest cap de setmana del 18 i 19 de febrer s’ha disputat el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques en edat escolar de bàsquet en cadira de rodes 3×3 al “Polideportivo Rafael del Pino” de la ciutat de Toledo amb la participació de Seleccions de Melilla, País Basc, Múrcia, Madrid i Catalunya.

Durant la jornada de dissabte, Catalunya va jugar els partits del seu Grup. El primer contra Múrcia a la que va guanyar per un marcador final de 8 a 2, davant el segon equip de Melilla va guanyar per 9 a 2 i, finalment, davant el primer equip de Melilla va guanyar per 7 a 3. Diumenge, a la jornada final del Campionat, Catalunya va guanyar per un ajustat 8 a 7 a Madrid, per 7 a 5 a Múrcia i, a la gran final, al País Basc, per 12 a 11 amb una gran cistella final de Yerai Vendrell, proclamant-se d’aquesta manera Campiona d’Espanya de bàsquet en cadira de rodes 3×3 en edat escolar.

Els jugadors catalans que han format part de la selecció per aquest Campionat han estat: Elias Banomar (Bàsquet Girona), Sergi de Dios i Joan Cortina (Comkedem) i, Yerai Vendrell (CE Costa Daurada). L’equip tècnic està format per Miquel Romaguera com a seleccionador i Laia Planella com auxiliar tècnic.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies