Aquest cap de setmana de l’11 i 12 de febrer s’han disputat dos dels partits corresponents de la vuitena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries del Dissalud CB Pardinyes i l’Azul Marino Asnimo Binissalem.

El diumenge per la tarda es va disputar el partit entre el Corporació Fisiogestión CB Roser i el Dissalud CB Pardinyes, un partit marcat per l’igualtat en el joc i el marcador entre els dos equips, finalment, el bon treball defensiu de l’equip lleidatà el va permetre aconseguir la victòria per un ajustat 27 a 28. En l’altre partit d’aquesta jornada, es va viure tot el contrari que a Barcelona, el Bamesad va rebre a la seva pista de Tortosa a l’Azul Marino Asnimo Binissalem que va jugar a un gran nivell des del començament, l’equip balear va dominar amb autoritat tots els quarts del partit guanyant per un marcador final de 14 a 62.

Els partits entre el CE Costa Daurada B i el Pisos.com CB Granollers i, Comkedem contra els Màsters FCEDF, s’han ajornat i es jugaran en properes dates.

Foto (CB Roser)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies