Aquest cap de setmana de l’11 i 12 de febrer s’ha disputat la 1ª Jornada de la “Liga AXA de Natación Paralímpica”, 8è Trofeu Internacional de Natació Adaptada a les instal.lacions del Club Natació Barcelona amb la presència dels millors nedadors i nedadores nacionals.

El català Toni Ponce (CN Vilafranca) ha guanyat aquesta primera jornada amb un total de 927 punts aconseguits a la prova dels 100m braça, per davant del veterà Miquel Luque (CN Barcelona) amb 892 punts i Jacobo Garrido (CN Mataró) amb 886 punts. Cal destacar també la quarta posició de Núria Marquès (874 punts) i la cinquena de Sarai Gascón (822 punts).

Cinc nedadors van aconseguir la marca mínima per participar al Mundial de Manchester del proper mes d’agost, entre ells els catalans Ariel Shrenck (50m lliures S9), Miguel Luque (50m braça SB3) i Núria Marquès (200m estils SM9). Pots veure els resultats complets de la competició al següent enllaç.

La segona jornada d’aquesta important competició es disputa el cap de setmana del 25 i 26 de febrer a Palma de Mallorca. La “Liga AXA de Natación Paralímpica” consta d’un total de set jornades durant tot el 2023.

La competició està organitzada per les Federacions Espanyoles d’Esports per a Cecs (FEDC), de Persones amb discapacitat Física (FEDDF), amb Discapacitat Intel·lectual (FEDDI) i amb Paràlisi Cerebral i dany Cerebral Adquirit (FEDPC), en estreta col·laboració amb la Fundació AXA i el Comitè Paralímpic Espanyol.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies