Aquest cap de setmana de l’11 i 12 de febrer s’ha disputat la primera jornada per classificar-se per la Final Four de la “Liga Nacional” de rugbi en cadira de rodes on el BUC de Barcelona ha guanyat tots els partits que ha jugat.

L’equip català han guanyat a tots els seus rivals amb certa facilitat, excepte amb l’Adapta Zaragoza que li va posar les coses més difícils, guanyant per un ajustat 47-41. Els aragonesos van anar de menys a més en una jornada en què s’acosten a la Final Four després de vèncer en els dos partits de la primera jornada davant els Lobos de València i Caad Sevilla.

La segona jornada que definirà els equips que jugaran la Final Four de la competició tindrà lloc a Barcelona.

Resultats d’aquest cap de setmana :

Lobos 46 – 53 Adapta Zaragoza
CAAD Sevilla 28 – 47 BUC Barcelona
BUC Barcelona 44 – 23 Lobos
Adapta Zaragoza 48 – 32 CAAD Sevilla
Lobos 38 – 44 CAAD Sevilla
Adapta Zaragoza 41 – 47 BUC Barcelona

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies