Aquest cap de setmana de l’11 i 12 de febrer es disputen diferents competicions d’esports adaptats organitzades per la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física arreu de Catalunya.

Es disputen els partits corresponents a la vuitena jornada de La Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 on el CE Costa Daurada B és el líder imbatut de la competició empatat a punts amb l’Azul Marino Asnimo Benissalem (amb un partit més). També es disputa una jornada més de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les instal.lacions del Club Petanca Sants.

Cal destacar també la presència dels millors nedadors i nedadores paralímpics catalans a la 1ª Jornada de la “Liga AXA de Natación Paralímpica”, 8è Trofeu Internacional de Natació Adaptada que es celebra durant tot el cap de setmana al Club Natació Barcelona, competició organitzada per la FECPC.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies