Aquest cap de setmana del 4 i 5 de febrer s’han disputat els partits corresponents a la setena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, amb victòries del CE Costa Daurada B, Dissalud CB Pardinyes i Màsters FCEDF.

El líder de la competició, el CE Costa Daurada B, visitava la pista del Bamesad a Tortosa en un partit que va dominar des del primer quart, sense donar cap opció a la victòria a l’equip local. El parcial al primer quart ja era favorable al Costa Daurada B per 8 a 17, una diferència que va anar ampliant fins arribar al descans amb un marcador favorable de 12 a 29. Durant la segona part del partit va continuar el domini de l’equip visitant fins arribar al 25 a 62 final. A Barcelona, el Corporació Fisiogestión CB Roser va jugar contra els Màsters FCEDF en un partit dominat en tots els quarts per l’equip visitant que va guanyar el partit per 15 a 29. Finalment, el partit més emocionant i igualat de la jornada es va disputar a Granollers entre el Pisos.com CB Granollers i el Dissalud CB Pardinyes, un partit que va finalitzar amb victòria de l’equip visitant per un ajustat 31 a 34.

Cal recordar que el partit entre el Comkedem i l’Azul Marino Asnimo Benissalem corresponent a aquesta jornada es va disputar el cap de setmana passat amb victòria de l’equip balear per 42 a 66.

El proper cap de setmana de l’11 i 12 de febrer es disputen els partits corresponents a la vuitena jornada de competició, excepte el partit entre els Màsters FCEDF i el Comkedem que es jugarà en properes dates.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies