Aquest cap de setmana del 4 i 5 de febrer ha començat la primera edició de la Lliga Catalana DANFOSS Waterpolo Ability entre els tres equips catalans d’aquest esport: CN Sabadell, CN Barcelona i el CN Terrassa. Aquesta primera edició de la Lliga Catalana compta amb el patrocini de DANFOSS, empresa de tecnología per a l’eficiència energètica amb delegació a Terrassa.

El primer partit de la competició s’ha disputat aquest dissabte a la Piscina Can Llong de Sabadell entre l’equip local del CN Sabadell i el CN Barcelona. Un partit dominat per l’equip visitant que ha guanyat per un marcador final de 7 a 14.

El calendari de la competició és el següent:
J1 – 4.02.2023 a les 16h – CN Sabadell vs CN Barcelona – Piscina Can Llong CN Sabadell (7 – 14)
J2 – 11.03.2023 a les 17h – CN Terrassa vs Cn Barcelona – Piscina CN Terrassa
J3 – 13.04.2023 a les 17h – CN Terrassa – CN Sabadell – Piscina CN Terrassa
J4 – 30.04.2023 a les 17h – CN Barcelona – CN Terrassa – Piscina CN Barcelona
J5 -7.05.2023 a les 11:30h – CN Barcelona vs CN Sabadell – Piscina del CN Barcelona
J6- pendent de data – CN Sabadell vs Cn Terrassa – Piscina CN Sabadell

Per Sara Gutiérrez, Directora Tècnica de la FCEDF, aquesta primera edició “significa un pas endavant per l’esport adaptat amb l’inclusió d’aquesta nova modalitat esportiva, un esport important a Catalunya, i que esperem en properes edicions anar incrementant els equips participants”.

  1. 15 febrer, 2023

    ja teniu feina!!!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies