Aquest cap de setmana del 28 i 29 de gener s’han disputat partits corresponents a diferents jornades de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, amb victòries del CE Costa Daurada B i Azul Marino Asnimo Benissalem.

El Comkedem ha jugat dos partits aquest cap de setmana. Dissabte va jugar a Reus davant el CE Costa Daurada B el partit aplaçat corresponent a la sisena jornada de competició. L’equip local i líder de la competició, el CE Costa Daurada B va dominar durant tot el partit guanyant els dos primers quarts i arribant al descans amb un marcador favorable de 26 a 12. Comkedem va reaccionar tímidament al tercer quart però els locals van ampliar les diferències al darrer quart arribant al final de partit amb victòria per 46 a 31.

Diumenge, Comkedem va disputar el partit avançant de la setena jornada davant l’equip balear de l’Azul Marino Asnimo Benissalem, un partit on l’equip visitant va jugar a un gran nivell guanyant tots els quarts del partit i guanyant per un marcador final de 42 a 66. Diumenge 5 de febrer es disputen la resta de partits d’aquesta jornada.