Aquest cap de setmana del 28 i 29 de gener s’ha disputat el Campionat d’Espanya AXA de natació de joves promeses paralímpiques a la Piscina de Valdesanchuela (Valdemoro, Madrid) amb la participació de 109 esportistes amb discapacitat menors de 18 anys.

Dins de les diferents classificacions del Campionat, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física s’ha proclamat campiona per entitats amb un total de 292 punts per davant de FESA (Federació Valenciana) amb 179 punts i FEDEACyL (Castella i Lleó) amb 171 punts.

Aquesta competició s’emmarca dins del Projecte AXA de Promeses Paralímpiques de Natació, creat el 2011, que té com a objectiu servir de pas previ per als esportistes que posteriorment es puguin anar incorporant al Pla ADOP i formar part de l’Equip Paralímpic Espanyol en futures competicions internacionals. Al següent enllaç podeu accedir als resultats complets del Campionat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies