Aquest cap de setmana del 28 i 29 de gener s’ha disputat el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de rugbi en cadira de rodes al “Palacio Municipal de Deportes Vistalegre” de Còrdova amb victòria per la Selecció Catalana.

Catalunya va jugar dissabte la Fase de grups guanyant els dos partits disputats, el primer davant València per un contundent 42 a 17 i, el segon davant Aragó, en un partit molt igualat entre les dues seleccions fins al descans (15 a 13 a favor de Catalunya) i que va guanyar finalment Catalunya per 35 a 24, classificant-se d’aquesta manera per la final de diumenge.

La final la van disputar Catalunya contra Andalusia. El partit va començar força igualat entre les dues seleccions (10 a 9 a favor de Catalunya al final del primer quart), al segon quart, Catalunya va anar ampliant les diferències, arribant al descans amb un marcador favorable de 20 a 14. Durant la segona part, els jugadors dirigits per Adrià García, van dominar completament el partit fins arribar al marcador final amb victòria per 46 a 27. El partit per la tercera i quarta posició va finalitzar amb victòria per Aragó davant Madrid per 56 a 42.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies