Aquest dissabte 28 de gener s’ha disputat al Pavelló Municipal El Tub de Granollers el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Catalana entre els DRACS CEA i el Comkedem, amb victòria per l’equip local per 17 a 0.

El partit va estar dominat en tot moment per l’actual campió de la competició que no va donar cap opció al Comkedem, el resultat a la mitja part ja era favorable a l’equip local per un clar 10 a 0. Durant la segona part va continuar el domini dels DRACS que van finalitzar el partit amb victòria per un contundent 17 a 0, guanyant d’aquesta manera el primer partit de la Lliga Catalana que han disputat.

La competició torna a l’acció el dissabte 25 de febrer amb el partit entre els dos equips favorits per guanyar la Lliga Catalana, l’ADB Barberà i els DRACS CEA, aquest primer enfrontament entre els dos equips es jugarà al IEM Maria Reverter de Barberà del Vallès.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies