El proper dijous 2 de febrer, el Club San Rafael, conjuntament amb l’Institut CAR Sant Cugat organitzen una excursió en Joelette fins a La Mola. La Joelette és una cadira tot terreny amb una sola roda que permet a qualsevol persona amb mobilitat reduïda practicar el senderisme acompanyada de dues persones.

L’activitat és gratuïta i oberta a participants amb mobilitat reduïda que vulguin gaudir d’aquesta experiència. L’horari serà de 9:30 a 14h i tots els interessats poden contactar directament a aquest número de telèfon per demanar més informació sobre l’activitat: 664473015 (Tomàs).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies