Aquest cap de setmana del 28 i 29 de gener es disputa el Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes de rugbi en cadira de rodes al “Palacio Municipal de Deportes Vistalegre” de Còrdova, amb la participació de Madrid, Castella La Manxa, Aragó, Andalusia, València i Catalunya.

Els jugadors convocats per disputar el Campionat són: Marc Subirón, Marta Llauradó i Javier Quiles del BUC Barcelona i, Pau Navarro, Pau Obregón, Oriol Monràs i Sergi Escobar dels Spartans de Granollers. El cos tècnic està format pel seleccionador Adrià García, Juan Carlos Fernández, és el tècnic auxiliar, Jordi Sánchez com a preparador físic i Roger Taulats mecànic de la Selecció.

Catalunya jugarà dins del Grup A del Campionat amb València i Aragó. El guanyador del Grup jugarà directament la final de diumenge a les 11h. L’objectiu de la Selecció és revalidar el títol de Campiona d’Espanya.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies