Aquest cap de setmana del 21 i 22 de gener s’han disputat dos dels partits corresponents de la sisena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries dels Màsters FCEDF i l’Azul Marino Asnimo Binissalem.

Els Màsters FCEDF van rebre a la pista de Badalona al Dissalud CB Pardinyes. L’equip lleidatà va començar dominant el partit i amb un parcial favorable de 8 a 9 al final del primer quart, de totes maneres, els veterans jugadors de la FCEDF van donar la volta al marcador durant el segon quart, arribant al descans amb un marcador favorable de 19 a 13, una diferència que van anar ampliant durant la segona part del partit fins arribar al marcador final favorable de 37 a 21. En l’altre partit de la jornada que s’ha disputat aquest cap de setmana, l’Azul Marino Asnimo Binissalem jugava a Barcelona davant el Corporació Fisiogestión CB Roser, un partit on es va veure la superioritat de l’equip balear des del primer quart i que va finalitzar amb victòria de l’Azul Marino Asnimo Binissalem per 55 a 20.

Dissabte 28 de gener es disputa el partit entre el CE Costa Daurada B i el Comkedem i, l’altre partit d’aquesta jornada entre el Bamesad i el Pisos.com CB Granollers es disputarà el 23 d’abril.

Foto (CB Roser)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies