Aquest dissabte 21 de gener, el “Club Natación Pozuelo” de Madrid ha celebrat el seu 25è Aniversari amb un Trofeu on han participat reconeguts nedadors i nedadores paralímpics que van batre un total de 10 rècords, destacant entre tots ells el català Toni Ponce.

El nedador del CN Vilafranca, entrenat per Jaume Marcé a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat, va realitzar un gran trofeu on va batre un total de quatre records, un Rècord d’Europa a la prova dels 100m esquena categoria S5 i tres del món, a les proves de 100 i 200m braça SB5, rebaixant les seves marques i, rècord del món als 50m braça SB5.

Destacar també la participació de l’altre nedador entrenat per Jaume Marcé i company d’entrenaments del Toni, Jacobo Garrido, que ha aconseguit el Rècord d’Europa a la prova dels 400m estils categoria S9.

Foto (Jaume Marcé)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies