Aquest dissabte 21 de gener ha començat una nova edició de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit corresponent a la primera jornada entre el Comkedem i l’ADB Barberà a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, amb victòria per l’equip visitant per 1 a 10.

El partit va començar igualat entre els dos equips però amb domini de l’equip visitant que guanyava per 1 a 4 al descans després de tres gols de Toni Rodríguez i un d’Arnau Camps. Va ser a la segona part on el partit es va trencar i l’ADB Barberà va trobar més espais a la defensa del Comkedem i, poc a poc, va anar ampliant les diferències en el marcador fins arribar al resultat final d’1 a 10. El DRACS CEA, actual campió de la competició. va ser l’equip que descansava en aquesta jornada.

El proper dissabte 28 de gener es diputa el partit corresponent a la segona jornada de la Lliga Catalana on el DRACS CEA rep a la seva pista al Comkedem.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies