Aquest dissabte 21 de gener s’ha disputat la segona jornada de la Lliga Catalana de natació adaptada a les instal.lacions del Complex Esportiu La Vila de Martorell amb victòries per Núria Marquès (CN Sant Feliu) i Ariel Schrenck (CN Mataró).

La medallista paralímpica Núria Marquès ha guanyat aquesta segona jornada de la Lliga Catalana amb un total de 849 punts aconseguits a la seva victòria a la prova dels 100m papallona amb un temps de 1:10.48. La nedadora del CN Sant Feliu ha guanyat per davant d’Emma Feliu (CN Barcelona) i 783 punts i, a tercera posició ha finalitzat la nedadora del CN Mataró Berta García amb 683 punts. En categoria masculina ha estat molt igualada la classificació, amb victòris per Ariel Schrenck (CN Mataró) amb 789 punts just per davant de l’Òscar Salguero (CN Sabadell) amb 763 punts i David Levecq (CD Aquatic Campanar) amb 762 punts. Al següent enllaç es pot accedir als resultats complets d’aquesta segona jornada. Aqui podeu veure totes les fotos de la jornada.

Aquesta edició de la Lliga Catalana consta de quatre proves, la tercera prova es disputarà segurament al mes d’abril i, tancarà la competició, la darrera jornada coincidint amb els Jocs Catalans de 2023.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies