Aquest dissabte 14 de gener es va disputar la segona jornada de la Lliga Catalana de petanca inclusiva a les insta.lacions del Club Petanca Nova Lloreda Sud A. VV amb la participació de dotze tripletes.

Després de dues jornades de competició, el Club Petanca Martorell és el líder de la competició amb un total de 18 punts seguit per les dues tripletes del Nova Lloreda Sud, la tripleta A i la B que empaten a 15 punts. Amb 12 punts els segueixen el Club Petanca Les Borrelles (Sant Celoni) i el Club Petanca Hospitalet. En el següent enllaç podeu veure la classificació de la Lliga Catalana de petanca inclusiva.

Dissabte 28 de gener es disputa la tercera jornada de la competició a les instal.lacions del Sant Josep Carrilet (Avd. Fàbregada / Avd. Del Carrilet /c Rodés (l’Hospitalet de Llobregat).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies