Aquest dissabte 14 de gener s’ha disputat la primera jornada de la segona edició de la Lliga Catalana de quad rugbi a les instal.lacions del Complex El Vell Congost de Manresa amb els partits entre els tres equips participants durant tota la jornada.

El primer partit de dissabte el van disputar els dos equips més forts de la competició, el BUC contra els Spartans, un partit molt igualat que va començar amb domini de l’equip de Barcelona guanyant el primer quart per 14 a 8 però, l’equip dels Spartans, va dominar en el joc i el marcador durant els dos següents quarts (empat a 12 i 9 a 10) però al darrer quart el BUC va tornar a agafar diferències al marcador fins arribar al 45 a 38 final.

El Manresa Wheelchair Rugbi va disputar el segon partit de la jornada davant els Spartans de Granollers que no van donar cap opció a l’equip local, guanyant per un marcador final de 15 a 51. El darrer partit de la primera jornada el van disputar el Manresa contra el BUC que va sentenciar el partit ja en el primer quart amb un parcial de 13 a 0, una diferència que va anar ampliant durant els altres quarts fins arribar al 8 a 31 final.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies