Aquest dijous 22 de desembre, la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula ha realitzat una visita al CAR de Sant Cugat, on ha refermat l’aposta d’Esportcat per l’alt rendiment català i pel suport als esportistes del centre d’alt rendiment català per tal que arribin a l’excel·lència i continuïn projectant Catalunya com a país esportiu a primera línia mundial.

Anna Caula ha mantingut una trobada amb esportistes d’alguns dels grups permanents de les federacions catalanes que treballen al CAR (entre ells el grup de natació adaptada) per conèixer el seu dia a dia al centre i els objectius immediats.

A la vegada, els ha entregat un diploma acreditatiu de la beca que reben per part de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física durant la temporada 2022-2023 per tal que puguin desenvolupar la seva activitat al centre d’alt rendiment.

Actualment, al CAR s’hi entrenen esportistes de 17 federacions. Alguns dels esportistes de la FCEDF que són beneficiaris d’aquesta beca estàven presents, aquesta beca que els permet fer ús de les instal·lacions i gaudir d’allotjament i manutenció, serveis de ciències, medicina i tecnologia (fisioteràpia, fisiologia i nutrició, preparació física, psicologia, investigació, tecnologia i biomecànica) i de formació dual.

Foto (Albert Canalejo)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies