Del 2 al 5 de Gener de 2023, la Selecció Espanyola femenina sub-25 de bàsquet en cadira de rodes portarà a terme una concentració a les instal.lacions del Centre d’Alt Rediment de Sant Cugat del Vallès amb la presència de dos jugadores catalanes.

Sonia Ruiz, seleccionadora sub-25 ha convocat un total de dotze jugadores per aquesta concentració, entre elles, dos catalanes, la jugadora de l’UNES FC Barcelona, Maria Heras i Lara Arenós del BCR – CEM Hospitalet – Afaniad Vinarós.

Durant els dies de concentració es faran diferents sessions d’entrenament físic i tàctic amb l’objectiu de preparar la participació de la Selecció Espanyola a l’Europeu de bàsquet en cadira de rodes que es disputa el 2023.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies