A partir del dilluns 16 de gener, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física, conjuntament amb el Club Esportiu Futsal Tortosa organitzen una nova activitat multiesportiva del Programa Hospisport a Tortosa.

L’objectiu principal d’aquesta activitat es crear hàbits de salut saludables a partir de l’exercici físic i pràctica de diferents esports a més de facilitar la socialització del col.lectiu de persones amb discapacitat i, sobre tot, que els nens i nenes participants s’ho passin molt bé durant l’hora i quart de l’activitat aquàtica. El Club Esportiu Futsal Tortosa facilita les instal·lacions, material i regalen una samarreta a totes les persones inscrites!

Per més informació i inscripcions es poden posar en contacte a través del següent correu electrònic (tarragona@esportadaptat.cat) o al número de telèfon 645322426.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies