Aquest cap de setmana del 17 i 18 de desembre s’han disputat tots els partits corresponents a la quarta jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries del CE Costa Daurada B, Comkedem, CB Granollers i l’Azul Marino Asnimo Binissalem.

Dissabte es va disputar el partit entre el CE Costa Daurada B i els Màsters FCEDF, un partit dominat per l’equip local amb parcials favorables en tots els quarts, arribant al final de partit amb un marcador favorable al Costa Daurada B per 61 a 29. Diumenge es van disputar la resta dels partits de la jornada. El CB Granollers va guanyar al Corporació Fisiogestión CB Roser en un partit molt igualat fins al descans i que es va decidir al tercer quart amb un parcial de 12 a 5 a favor de l’equip local, durant el darrer quart, el Granollers va anar augmentant les diferències fins el 36 a 16 final. El Comkedem jugaba a Reus davant el Bamesad, un partit dominat en tot moment per l’equip visitant que va guanyar amb autoritat per un marcador final de 34 a 62. Finalment, l’Azul Marino Asnimo Binissalem va guanyar a la pista del Dissalud CB Pardinyes de Lleida per 14 a 56.

Aquests partits de la tercera jornada són els darrers d’aquest 2022 de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 que, el cap de setmana del 14 i 15 de gener, tornen a la competició amb els partits corresponents a la cinquena jornada de competició. En el següent enllaç es pot accedir al calendari i resultats de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies