Aquest dimarts 13 de desembre, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) ha celebrat la seva tradicional trobada de nadal, en presència de representants de diferents federacions, institucions i entitats i on Josep Giménez, president de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física ha estat present.

Durant l’acte, que ha tingut lloc a l’antiga fàbrica Damm, la UFEC ha fet entrega de diferents premis per reconèixer la feina realitzada per diferents entitats durant aquest any 2022. En aquest sentit, han estat reconegudes set federacions i quatre entitats i institucions. Entre elles, la Federació Catalana de Petanca per la promoció de l’esport federat i la Federació Catalana de Hockey, en reconeixement a la seva projecció audiovisual.

Gerard Esteva, president de la UFEC, ha destacat que “les federacions podem sentir-nos orgulloses de com som, del que fem i amb qui ho fem”. En la seva intervenció ha celebrat també l’aprovació al Senat, aquest mateix dimarts, de les esmenes proposades per la UFEC i CUFADE a la llei de l’esport estatal. “Les federacions catalanes hem donat exemple en la reivindicació i insistència per millorar la llei, defensar l’esport base i la nostra autonomia i les nostres competències”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies