Durant aquest 2022 el Programa Hospisport ha portat a terme diferents activitats multiesportives a les quatre províncies de Catalunya amb un gran increment de participants respecte l’any anterior (807 vs 290).

807 usuaris han gaudit de les activitats del Programa Hospisport. La província de Barcelona és on hi ha hagut més participants (435) registrant un fort augment respecte 2021 (120). Lleida és la província on més ha augmentat la participació (231 al 2022 vs 98 al 2021). Les províncies de Tarragona (51) i la de Girona (90) també han augmentat significativament els seus participants. L’any 2019 (abans de la pandèmia), era el millor any del Programa Hospisport fins al moment amb un total de 535 participants en totes les províncies.

Durant aquest 2022 s’han realitzat activitats a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona, Balaguer, Cervera , Amposta i Manresa. L’activitat aquàtica és la que ha registrat més participants, conjuntament amb la Boccia i Petanca. Destacar també que s’han organitzat altres activitats puntuals com jornades multiesportives, gimcanes adaptades i, fins i tot, una jornada aquàtica al mar.

Per Silvia Dalmau, responsable del Programa Hospisport, “aquest 2022 ha estat molt bo i hem crescut molt però volem que durant el 2023 seguim augmentant participants i també arribar a altres localitats on encara no hem realitzat activitats”.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies