Aquest dissabte 3 de desembre, Dia Internacional de les persones amb Discapacitat, s’ha disputat el partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 entre el Rehagirona Bàsquet Girona i el CE Costa Daurada, amb victòria per l’equip visitant per un contundent 38 a 75.

El partit es va decidir ja al primer quart on el CE Costa Daurada no va donar cap opció a l’equip local, guanyant aquest primer parcial per un clar 9 a 21, una diferència que es va anar ampliant fins arribar al descans amb 16 a 40. Durant la segona part, el partit va estar una mica més igualat entre els dos equips però sempre amb superioritat visitant, arribant al final del partit amb el resultat de 38 a 75. Aquesta és la tercera victòria de l’equip de Reus, primer classificat dela competició amb quatre partits ja disputats.

La competició de Nivell 1 de la Lliga Catalana s’atura ara durant uns mesos degut als dels equips catalans que participen a les diferents categories de les Lligues Nacionals de bàsquet en cadira de rodes.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies